Rólam mondták – Kiss Károly Zoltán

2010 tavaszán azzal az ötlettel állt elő a barátom, hogy ő bizony búvároktató akar lenni…
Egy kicsit eltöprengtem ezen, és kb. 1 óra múlva hívtam, hogy OK, engem is érdekel, milyen lehetőségek vannak.
Ő elmondta, hogy a PADI iskolarendszert lenne érdemes választani, mert azzal sokfelé el lehet helyezkedni és mondott egy-két külföldi bázist, ahol képeznek oktatókat.
Mondtam rendben, de kérjünk ajánlatokat több helyről is, ugyanakkor megnéztem a neten, hogy itthon van-e képzés. Így bukkantam a Balog András búváriskolájára.

Azon nyomban fel is hívtam Őket és beszeltem egy segítőkész, barna férfihanggal, aki megígérte, hogy hamarosan fognak keresni. Gondoltam, ez is lesz pár nap, de legnagyobb meglepetésemre kb. 1óra múlva csörgött a telefonom és Balog András keresett, aki meglepő átláthatósággal mondta el a részleteket és a lehetőségeket.
Mondtam, hogy szeretnék ajánlatot kapni, hogy mennyibe is fog ez nekem fájni, és hogy mit is fogok kapni pontosan.
Itt mellékesen megjegyzem, hogy másoktól is kértünk árajánlatot (még más szervezettől is), de ilyen pontos ütemtervet és költségeket senki sem küldött, sőt van, akitől még a mai napig sem érkezet meg az ígért ajánlat…
Ezek után már csak a tanfolyam kezdetére vártunk.
Öten gyűltünk össze, akik oktatókká szerettek volna válni. Most van egy ötfős + FŐNI (Balog Andris) csapat, akik rendszeresen együtt buliznak.

Magáról a tanfolyamról:
Rendkívül jó hangulatú 2 hetet töltöttünk el a Tanodában, de ugyanakkor rengeteget is tanultunk, (a gonosz tanár bácsi még házikat is adott…).
Viszont volt egy titkos segítségünk, Méhes Zoli személyében (segítőkész, barna férfihang), akit bármikor hívhattunk, ha elakadtunk valamiben. Ez igaz Andrisra is, mert volt, hogy este 10-kor kérdeztem valamit Tőle.


Az uszodai feladatok pedig ráébresztettek bennünket, hogy még mennyi minden van, amit nem tudunk és még meg kell tanulni. De Főni és Zolika segítségével ezeken az akadályokon is túljutottunk és mára már PADI oktatónak mondhatjuk magunkat!

Egy szó is száz: Ha tanulni szeretnétek a búvárkodással kapcsolatban valamit, valami újat, azt Andris meg tudja mutatni nektek!!!

Mi is bejelentkeztünk már hozzá a folytatásért!

Üdv mindenkinek!

KKZ (Kiss Károly Zoltán)


 
 

Ne kockáztass!

Kapcsolat