Rólam mondták – Bálint Ildikó

Évekig halasztgattam. Hol ezért, hol meg azért. 2012-ben minden feltétel adott volt, hogy én is búvároktató legyek. András úgy szervezte a tanfolyamot, hogy beleférjen a dolgozó emberek mindennapjaiba: 4 hosszú hétvégére. Mivel nem a Búvártanodánál szereztem a korábbi minősítéseimet, Andrással elmentünk egy medencézésre, melynek eredményeképpen megállapítást nyert, nem az alapoktól kell kezdeni a tanítást. Ez egy kicsit megnyugtatott. Mikor beültem az oktatóterembe, úgy gondoltam, én már majdnem mindent tudok. Hiszen segédoktató vagyok, mit kaphatnék még itt?

Bizony sokat!
Voltak pillanatok, amikor az összes önbizalmam agyagba volt döngölve. De a rengeteg pozitív megerősítés, a kiváló társaság, a rendszerezett ismeretátadás végén kicsit bizakodni kezdtem. Főleg a gyakorlati ismeretek terén szereztem új ismereteket, jártasságokat.
András derűs személyisége, végtelen türelme, a csak rá jellemző humora végig kísérte az egész tanfolyamot és a vizsgán is óriási támaszom volt.
Tudom, hogy jó mesterem volt, a jövőben is mindig számíthatok rá. A rám ruházott felelősséggel, de magabiztosan írom a nevem mellé:
Bálint Ildikó, PADI OWSI #259069

 
 

Ne kockáztass!

Kapcsolat